Handels- og betalingsbetingelser

Åbne hold via køb i webshop på tryghedskurser.dk
(fysiske hold)

  1. Billetter refunderes og ombyttes ikke.
  2. Vi forbeholder os retten til at ændre tid og sted for kurset med kort varsel, da vi lejer lokaliteterne, og dobbeltbookinger og andre uforudsete forhindringer kan opstå.
  3. Bliver du forhindret i at deltage, må du meget gerne give besked på info@tryghedskurser.dk, så vi ved, du ikke kommer.
  4. Vi tilbyder ikke at modtage kontant betaling, men du har mulighed for at vælge betaling med bankoverførsel eller Mobile Pay.
  5. I tilfælde hvor tilmeldingen sker så tæt på kursusstart at det ikke er muligt at nå inden om websitet og købe plads, kan betaling ske via Mobile Pay. Dette aftales med underviseren på stedet.
  6. Har du købt en billet online til et kursus, er billetten bindende for den gældende dato.
  7. Tryghedskurser.dk website er krypteret og modtager din betaling gennem leverandøren Stripe.
  8. Vi modtager følgende betalingskort: Visa, Mastercard og American Express. Det betyder, at hvis du kun har rent Dankort (og ikke Visa Dankort), kan du desværre ikke betale på vores site, med mindre du betaler med Mobile Pay i stedet.
  9. Gavekort købt på tryghedskurser.dk, kan alene indløses til fysiske hold. Ønsker du gavekort til onlineplatformen med videoer, skal videogavekortet købes via Gavekort på online.tryghedskurser

For betingelser for videoplatformen, se venligt denne side

Ansvarsfraskrivelse

Kurset indeholder elementer af selvforsvarstræning, hvorfor tryghedskurser.dk fraskriver sig ansvaret for ethvert tab – direkte som indirekte -, som måtte opstå som følge af person- eller tingskade, herunder således også for tab som følge af eventuelt efterfølgende sygefravær.

Hverken Tryghedskurser.dk, vores instruktører Peter Heneberg og Peter Palmgren, Blauer Tactical Systems eller øvrig salg og administration bag tryghedskurser, kan stilles til ansvar for eventuelle skader som opstår i forbindelse med træningen.

Ovenstående ansvarsfraskrivelse gælder dog ikke for tab opstået som følge af groft uagtsomme eller forsætlige handlinger udført af Tryghedskurser.dk ansatte og/eller repræsentanter.
Tryghedskurser.dk er affilieret med Blauer Tactical Systems hvorfor at man ved deltagelse på kursus, accepterer deres ansvarsfraskrivelse.
På kurser for private og erhverv mv. forbeholder vi os ret til at filme og tage billeder af kursisterne til brug for anno annoncering, sociale medier mv.

I tilfælde af skader før, under eller efter et kursus

Da alle deltagere er frivilligt tilmeldte, er tryghedskurser.dk ikke erstatningspligtig i nogen henseende. Har du derfor fået en skade som kræver behandling, sygedage eller tilsvarende, skal du kontakte dit forsikringsselskab og evt. arbejdsplads for at få hjælp.

Handelsbetingelser for virksomheder og lukkede hold
Har du booket et lukket hold til fx din forening eller din virksomhed, kan du læse vores særlige handelsbetingelser for disse herLæs venligst her

© Copyright - Tryghedskurser.dk | Webdesign by Palmgren Marketing