Gør som over 500 andre kursister og få det vigtigste på plads på blot 4 timer

På et grundkursus bliver du, af vores certificerede instruktører, klædt på til at færdes alene på gaden, i nattelivet og læse dine omgivelser inden overfaldet sker. Kurset er baseret på SPEAR systemet, som bl.a. bruges af det amerikanske politi og militær.

4 timers intensiv undervisning i trygge rammer 

Du får sved på panden og finder ud af, hvor nemt du kan undgå eller afværge en voldelig hændelse

Effektive øvelser og teori

Vi bygger timerne op stille og roligt og klæder dig på til at kunne forsvare dig. Timerne er et miks af øvelser baseret på din indbyggede afværgerefleks og teori så du kan læse dine omgivelser bedre.

Scenarietræning, baseret på alm. overfaldssituationer

Alle vores øvelser er baseret på simpel og super effektiv grovmotorik, som hjælper dig i virkelighedens mest typiske overfaldssituationer.

Slå rigtigt, så du mærker følelsen

Hvordan føles det egentlig at slå rigtigt fra sig?  Alle vores kursister overvinder ubehaget ved at slå rigtigt, og opdager hurtigt, hvor meget de rent faktisk kan når det gælder. Se vores videoer fra tidligere kurser og hvor meget de efter kun 4 timer

Vores instruktører er erfarne og dygtige
Begge vores instruktører har mere end 30 års erfaring med kampsport og selvforsvar, og er naturligvis certificerede i SPEAR systemet.

Kursussteder

Idrætsfabrikken
Valdemarsgade 12 

1665 København V

Brug for yderligere information inden du booker en plads?

Prøv at læse alle vores spørgsmål og svar som en del af vores tidligere kursister har spurgt ind til. Du kan også få en masse information om hvad SPEAR teknikken er, og hvad du lærer på et grundkursus.

Har du et spørgsmål?

0 + 5 = ?

© Copyright - Tryghedskurser.dk | Webdesign by Palmgren Marketing