Onlinekurser er på vej!

Vores nye platform med onlinekurser åbner 1. april 2021.

Hvad kan den nye platform?

På vores nye videokursus platform online.tryghedskurser.dk vil du i ro og mag kunne tage kurser som det passer dig. Vores nye onlinekurser er særligt udviklet til alle som gerne vil modtage undervisning derhjemme og ikke ønsker at deltage på fysiske hold. Kurserne består af en lang række videoer særligt tilpasset privatpersoner, sosu- og bostedspersonale samt vagtselskaber.

Med den nye platform, får vores kunder dermed mulighed for, at vælge mellem fysiske kurser og online kurser som de selv ønsker det. Videoportalen er naturligvis åben hele døgnet, så kurserne kan tages præcis som den enkelte kursist ønsker det. Perfekt til en travl hverdag eller virksomheder som ikke har mulighed for at samle alle ansatte på fysiske hold.

Hvordan fungerer det når jeg køber et kursus?

Inde på videoportalen kan du købe præcis det kursus som passer til dig. Er I en virksomhed, er der også mulighed for at købe særlige virksomhedspakker for fx 10 personer.

Når du køber et kursus har du adgang til videoerne i 3 måneder. Betalingen foregår direkte inde på videoportalen og der betales med et kreditkort. Adgangen fremsendes derefter automatisk pr. mail.

Hvad koster et kursus?

Hvert kursuspakke består af mindst 15 videoer og er et mix af teori, praktiske øvelser og tips og tricks til hvordan du får en tryggere hverdag. En kursuspakke starter fra 795,- for et privatkundekursus, alle priser er inkl. moms. Se priserne inde på selve portalen for de enkelte kurser.