Dine instruktører

Peter Palmgren

Peter Palmgren

Instruktør

Har du brug for at kontakte mig?
Ring til mig på tlf. 2147 4542

Jeg startede som 14 årig til karate og blev hurtigt bidt af kampsportens verden. Jeg var på juniorlandsholdet i et par år og fik 2′ sorte bæltegrad. Da ambitionerne rakte til mere, rejste jeg derfor til Japan i et halvt år, hvor jeg helligede mig min sport, lærte japansk og fik den 3′ grad.  Da jeg kom hjem igen, stillede jeg op til danmarksmesterskaberne i Karate og blev danmarksmester i ’92 for seniorer.

Herefter kastede jeg mig over wing tsun og dyrkede dette i 8 år. Her opnåede jeg 1. Tekniker Grad, hvilket svarer til et sort bælte. Jeg har siden dyrket en lang række andre kampsporter bl.a. weng chun, thaiboksning og MMA. De senere år har jeg dyrket brasiliansk jiu jitzu og underviser i dag, sideløbende med tryghedskurser.dk, i fysisk træning og selvforsvar.

Jeg har dedikeret mig til at gøre verden til et mere sikkert sted, men har måttet erkende, at mange mennesker ikke har tiden til at dyrke kampsport, som typisk tager år at mestre. På det punkt har jeg har altid følt, at der manglede noget i moderne kampsport og selvforsvar. Jeg synes, at det tager for lang tid at lære reelt selvforsvar. Det meste af det, der undervises, er kampsport. Jeg nyder selv at træne kampsport, men det er, som ordet siger – sport. Det er kamp med samtykke, vi har udstyr på, der er regler, og vi passer på hinanden. Selvforsvar er ofte meget teknisk og finmotorisk og tager ikke højde for et overraskelsesangreb, hvor vi er ude af balance både emotionelt, psykisk og fysisk. Jeg blev derfor utrolig begejstret, da jeg opdagede SPEAR systemet. Det er utrolig nemt at lære, da det er meget intuitivt og grovmotorisk, og man kan mestre det på utrolig kort tid

Jeg er i dag certificeret politi/militær (LE/MIL)SPEAR instruktør og certificeret PDR instruktør (Personal Defence Readiness – SPEAR for civile) gennem Blauer Tactical Systems

Peter Heneberg

Peter Heneberg

Instruktør

Har du brug for at kontakte mig?
Ring til mig på tlf. 2993 7177

Jeg har siden 1989 trænet flere forskellige traditionelle kampsporter, karate har dog altid været min kampsportsbase og jeg underviser stadig i traditionel karate. I starten af 00’erne begyndte jeg at målrette min træning mod regulært selvforsvar – ”Ud af dojo’en og ned på parkeringspladsen”. I dag arbejder jeg, sideløbende med tryghedskurser.dk, professionelt med nødværge, magtanvendelse og taktisk adfærd, og har Københavns Kommune og Hovedstadens Beredskab som primære kunder.

Jeg arbejder ligeledes med konflikthåndtering ved operativ myndighedsudøvelse, og underviser såvel private virksomheder som offentlige institutioner i selvforsvar. Jeg underviser ofte personale ved Københavns Politi i ”udvidet” magtanvendelse.

Jeg er certificeret SPEAR instruktør i LEMIL (politi og militær) ved Tony Blauer, og ser dette system, som værende et af de bedste der findes på markedet til at undervise privatpersoner og andre som ikke i forvejen har kendskab til kampsport.

Min kæphest: Din selvforsvarstræning SKAL ligne virkelighedens overfald.