Holdet bag Tryghedskurser

Peter Palmgren

Peter Palmgren

Indehaver og Chefinstruktør, SPEAR og PDR cert.
Malene Palmgren

Malene Palmgren

Administration

Laust

Laust

Assistent instruktør, SPEAR cert.
Jacob

Jacob

Assistent instruktør, SPEAR cert.

Om Peter Palmgren

Jeg har dedikeret mig til at gøre verden til et mere sikkert sted. Jeg har erkendt, at mange mennesker ikke har tiden til at dyrke kampsport, som typisk tager år at mestre. På det punkt har jeg har altid følt, at der manglede noget i moderne kampsport og selvforsvar. Jeg synes, at det tager for lang tid at lære reelt selvforsvar. Det meste af det, der undervises, er kampsport,  som ordet siger – sport. Det er kamp med samtykke. Vi har udstyr på, der er regler, og vi passer på hinanden. Selvforsvarstræning er ofte meget teknisk, finmotorisk og statisk. Det tager ikke højde for et overraskelsesangreb, hvor vi er ude af balance både emotionelt, psykisk og fysisk. Jeg blev derfor utrolig begejstret, da jeg opdagede SPEAR systemet. Det er utrolig nemt at lære, da det er meget intuitivt og grovmotorisk, og man kan mestre det på utrolig kort tid

Jeg er certificeret politi/militær (LE/MIL)SPEAR instruktør og certificeret PDR instruktør (Personal Defence Readiness – (SPEAR for civile) gennem Blauer Tactical Systems

Dertil er jeg tillige certificeret magtanvendelsesinstruktør inden for Dansk Politi, hvor jeg underviser specialkurser, samt certificeret nærkampinstruktør inden for militæret.

Det er ikke fine teknikker, der redder dig – det er ren indignation og viljen til at overleve, der redder dig.

Som dreng var jeg helt vild med Bruce Lee og med filmen Karate Kid, den originale med Ralph Macchio. Som 14 årig begyndte jeg at træne karate og blev hurtigt bidt af kampsportens verden. Efter 3 år blev jeg udvalgt til juniorlandsholdet, hvor jeg var, indtil jeg blev 21. Som 18 årig blev jeg gradueret til 1´dan (sortbæltegrad). Da ambitionerne rakte til mere, rejste jeg derfor til Japan i et halvt år, hvor jeg helligede mig min sport, lærte japansk og fik 2′ dan.  Da jeg kom hjem igen, stillede jeg op til danmarksmesterskaberne i Karate og blev 1992 Danmarksmester for seniorer. Med tiden blev jeg også gradueret til 3′ dan.

Herefter kastede jeg mig over WingTsun Kung Fu og dyrkede dette i 8 år. Her opnåede jeg 1. Tekniker Grad, hvilket svarer til et sort bælte. Jeg har siden dyrket en lang række andre kampsporter bl.a. WengChun Kung Fu, Escrima, thaiboksning, MMA og brasiliansk jiu jitzu. Jeg er vild med kampsport og med sparring. Både stående og på gulvet.

På større hold for virksomheder, har vi ofte en assistentinstruktør med. Alle er certificerede SPEAR instruktører og med mange års erfaring med undervisning.