Referencer

I maj 2021 år havde vi fornøjelsen af Peter som afholdt et kursus i psykisk og fysisk konflikthåndtering for personalet af vagtafdeling af A/S Rødovre Centrum.

Vagterne nød godt af Peters stærke kompetencer og mangeårige erfaringer som instruktør i konflikthåndtering hvilke han samtidig er rigtig god til videre formidle til kursisterne.

Igennem intensiv analyse og træning af tidligere oplevede hændelser i centret gjort han kursisterne mere opmærksom på evl. faresignaler såsom kropssprog og adfærd og styrkede deres kompetencer i magtanvendelse.

Peter har i den grad været medvirkende til at vagtpersonalet i fremtiden kan færdes mere sikkert i tjeneste og nu kan agere endnu mere professionelt end tidligere i konfliktsituationer.

Jeg kan absolut anbefale Peter og fortsætter gerne samarbejdet på opfølgnings kurser.

Vores medarbejdere føler sig mere trygge i svære situationer

Center for Ejendomme og Intern Service i Fredensborg Kommune har entreret med Tryghedskurser.dk i 2018. Der er tale om kurser i selvforsvar til de medarbejdere, som kan komme i kontakt med eventuelle udadreagerende borgere.

Deltagerne har haft stort udbytte af kurserne bl.a. er det med til at medarbejderne føler sig mere trygge i svære situationer. For at de ansatte forsat kan være skarpe på, hvad de skal gøre i en kritisk situation, er det aftalt, at der følges op hvert halve år med et kursus fremadrettet. Vi kan give Tryghedskurser de bedste anbefalinger.

Onlinekursus for bostedspersonale:

Det (Online kurset) har levet op til vores forventninger. Situationen på vores sted har ændret sig, så vi har ikke haft behov for at være på forkant med udadreagerende adfærd som da vi købte materialet.

Men vi har det liggende, og det er uden tvivl noget vi vil trække frem løbende.

Det var en fantastisk god dag. Du havde også rigtig gode folk med dig til opgaven, godt der var så mange til at hjælpe os med at få øvelserne rigtige.

Jeg har fået mange tilkendegivelser på at det var rigtig godt at lære, men også dagen i går i jeres selvskab blev nydt. Dejligt at gøre noget andet en gang i mellem. Teambuilding når det er bedst.

Det faglige udbytte er helt klar en bevidstgørelse af at kunne passe på sig selv og borgerne. Glade øjne hos de medarbejdere der deltog, fortæller at det mål blev opfyldt. Vi fik også bevidsthed på der er signaler på adfærd der skal arbejdes med og tages alvorligt. Risikovurderingerne vi arbejder med skal have en opdatering, så vi bliver endnu mere skarpe til at gribe det, der er under udvikling. Prioritere tid til konflikt håndtering inden det udvikler sig.

Det var et godt forløb for os som arbejder på en åben døgninstitution. Der var lagt god vægt på det forebyggende, men også hvordan laver man en magtanvendelse, uden nogen kommer til skade.
så var det også godt, at der var tid vi kunne som personale gruppe kunne få lov til at mærke hinanden.

Siden kurset er personalet mere trygge og er begyndt at fokusere på pædagogiske tiltag. Nogle konflikter er blevet taget i opløbet alene ved at personalet stod sammen og stod fast. Det, vi lærte på kurset, har været meget anvendeligt og har bl.a. reddet en ansat fra et knytnæveslag. Det indlærte virker i praksis.

Kursus i personlig sikkerhed på 6,5 timer – glem det var min tanke så målet var at afprøve el bilens evne på langfart – Jylland til cph og retur.

Mentale værktøjer, situationsbevidsthed, nedtrapning ord og kropssprog, fysiske færdigheder – ja det trænes vel bedst med kæmpe overarm 1-5 dørmænd fra indre København – tak for den udfordring Peter Palmgren – kom sikkert hjem hver dag.

Virker forsvaret på dem kan det virke mod alle – total overbevist om effekten. Mega god teori – endeligt realistisk brugbart teori der peger i virkelighedens verden.

Vil klart anbefale dette tryghedskursus til alle der arbejder med borger der kan være udadreagerende. SPEAR er Bulls eye – in fight.

Godt leveret og formidlet af kompetent underviser som formår at tage tæsk for at bevise konceptet – utrolig godt understøttet af praktisk erfaringer fra politiet. Stærkt at SPEAR blot forbedre ens i forvejen opbyggede evner og stil.

Bob  – dukken blev næsten ikke brugt på kursus – train as you fight så vi brugte hinanden for at få de bedste realistiske scener og ikke statistiske men dynamiske og realistiske – personlig sikkerhed er ikke en sport. Derfor nu glad for bilens evne til selv at finde vejen – armene er trætte men jeg smiler af selvsikkerhed.

Hvad tager jeg med hjem – 99,9 af alt – og særligt evnen til at træne værktøjerne – se og udvikle muligheder i frys/slow var en åbning for mig – at træne teknikker for at blive mere nænsom uden at gå på kompromis med egen sikkerhed.

Burde være et must på pædagog skole før praktik i specialområdet – som det er et must på Politiskolen

Vi har med stor tilfredshed haft alle vores medarbejdere igennem Tryghedskurset v. Peter Palmgren.
Indholdet af kursusdagene er blevet tilrettelagt og der er taget højde for procedure og
metoder i Langholt.
Vi har lært at skærme os selv, det har givet en ballast til at stå fast og være klar
ved konflikter, kurset har givet os metoder til at være tryghedsskabende for beboerne og
samtidig passe på os selv.
På kurset var der meget fokus på det praktiske og herved kom teori ind i praksis læring.
Kurset gav nogle enkelte og naturlige metoder til at forsvare sig selv, ud over dette fik vi
redskaber til at kunne fastholde og fører beboerne med mindst mulig indgriben.
Vi fik metoder til at fastholde beboerne og lægge dem så de lå bedst mulig i en fastholdelse,
og med mindst mulighed for at personalet kom til skade.
Det var rigtig godt at der var så mange gentagelser i kurset, så metoden fik tid til at blive
gennemarbejdet.
Det var nogle gode dage med god læring og gode grin. Personalegruppen blev rystet
yderligere sammen og det har givet en tryghed at alle nu har de samme forudsætninger til
metoder i konflikter.
Det har givet energi i personalegruppen.
Vi kan varmt anbefale kurset.

Med sin baggrund som tidligere politibetjent samt div. Kampsports områder, er der virkelig grobund for et kompetence kursus der løfter folk, samt arbejder ud fra gældende lovgivninger.
Jeg har tidligere dyrket muay thai samt MMA så naturligvis havde jeg en ide om at jeg (måske) var lidt på forkant.
MEN må indrømme at Peter’s tilgang til at undervise, måden at lære fra sig på og ikke mindst indholdet i kurset var ikke mindre en fabelagtigt.
Jeg er ….. ligesom så mange andre kollegaer sat til verden for at passe på jer, i høj grad også jeres værdier.
Men hvem passer på mig når ALT spidser til?
Her kommer SPEAR helt klart ind i billedet.
Vil du passe på dine medarbejdere, så vil jeg helt klart anbefale Peter.
Vi lever kun en gang, hellere vi selv er årsag til at komme her fra end andre gør det for os!!
Tak til hundeføreren, som lagde krop til mine udfoldelser.

På blot 6 timer på dit kursus, føler jeg mig meget mere sikker på gaden. Sikker på at mine tekniker virkelig virker når situationen tilspidser!

Jeg vil gerne udtrykke min største tak for et super godt kursus! Jeg har virkelig fået noget i bagagen som jeg kan bruge. Jeg ville ønske jeg havde lært/fået undervisning i SPEAR da jeg startede i politiet tilbage i 2005. Kæmpe respekt for din viden og evne til at dele ud af den!

Endnu engang mange tak – håber på flere fremtidige ”sammenstød”!

Overordnede observationer: Læreren virker enormt veltalende og overbevisende. Den teori der bliver fortalt er på ingen måde kedelig, men super relevant og fagligt begrundet.

Den praktiske del er hverken for fysisk krævende eller for fysisk nem, men man kommer til at svede. Alle kursister vil få noget ud af dette, uanset hvilket færdighedsniveau man har i kampsport, da dette “system” skal håndtere kaosfasen under et umotiveret uretmæssigt angreb, hvorefter man så kan fortsætte med en videreførsel af SPEAR systemet eller gå til sin foretrukkne kampsport.

Systemet er også pænere for både vagtfirma og kundens renome. Vi fremstår rolige og dialogsøgende lige op til øjeblikket, hvor modparten eskalerer situationen. Maksimal udbytte af minimal bevægelse. I en high end Security opgave iført jakkesæt vil denne form for kontakt også være “pænere”.

Jeg anbefaler 100% dette kursus til både nybegyndere og øvede vagter. Mænd kvinder store og små i størrelse og fysik vil kunne udføre dette system.

Jeg har fået selvtillid og roses for min faglighed oftere end før

Jeg er sosu assistent og arbejder i den del af psykiatrien, der har med retslige patienter at gøre, der er på et institutionsophold på et mentalhospital på  grund af anbringelsesdomme. Vi træner meget med dem, og dette har spear kunnet gøre mig mere bevidst om, også fordi det i vores arbejde godt kan opfattes som en risiko zone at være I motionsrum, hvor der er stænger og håndvægte, der kan bruges forkert hvis man ophidses.

Fra stress til fornyende energi
Jeg har haft nogle stress symptomer der mere har været præget af frygt end angst, og netop det viser sig i kroppens reaktioner, der kan fx søge beskyttelse på kontoret, eller blive overforsigtig. Da netop de umiddelbare reaktioner er en kerne i spear, har det på en overraskende måde kunne give mig en slags helbredelse der virker for mig, angående min frygt, fordi de zoner i krop og sind, jeg reagerer frygtsomt med, har spear været inde og arbejde fornyende og skabende i, som zoner, på en række af tryghedskurser, jeg valgte at gentage. Det kan konceptet også bruges til.

Da jeg er psykoterapeut og selv havde en baggrund med budo træning og klatring fra før, har instruktørerne kunnet vække min krop til at bruge disse gamle ressourcer der sidder i den. Jeg har fået selvtillid og roses for min faglighed oftere end før.

Instruktør med masser af erfaring og en stor baggrundsviden

Jeg har haft fornøjelsen af at deltage på flere SPEAR-kurser med Peter som instruktør igennem mit arbejde i politiet.

Jeg har tidligere trænet forskellige former for selvforsvar og kampsport, og altid haft indtryk af, at det kræver en del træning og teknik at få det til at virke i en “skarp” situation.

Der har min oplevelse af SPEAR været, at man på kort tid kan tage nogle værktøjer med, som man kan bruge – måske fordi, at de ligger så tæt op ad ens naturlige reaktioner.

Jeg bruger jævnligt min SPEAR-“klartstilling”(NVP – non-violent posture), når jeg står i en situation, hvor jeg skal være ekstra på vagt. Det gør jeg fordi, at jeg stoler på, at jeg derfra kan beskytte mig selv godt mod hvad end, der måtte komme.

Jeg har i øvrigt altid oplevet Peter som en meget engageret instruktør med masser af erfaring og en stor baggrundsviden om kampsport og selvforsvar. Men han formår stadig at instruere på et godt og grundliggende niveau.

Min overfaldsmand gik efter min krop og tog den

Jeg har været bange i mit eget hjem og hoppet op for hver en lyd der kommer i og udenfor min lejlighed og ikke ture gå ud i mit køkken uden at gemme mig bag muren og lure om der var nogen ude foran min dør. Jeg har stået med lygte for at se om der var nogen ude i haven inden jeg gik ud af min dør og først trukket vejret ordentligt når jeg var løbet ind igen. Jeg har været bange for at gå tur med mine hunde selv og hvis ingen har kunne gå med er de blevet luftet i haven. Jeg har holdt mig inde efter det der er sket og kun bevæget mig ud når det var nødvendigt.

En befrielse for mig min krop
Men efter jeres kursus er jeg ikke så bange i mit hjem, jeg kan endda have musik i ørene igen, og jeg kan de fleste gange gå ud i mit køkken uden  at skulle frygte at nogen står og kigger ind af min dør. Frygten rammer mig stadig nogle gange, men ikke at være bange hele tiden er en befrielse for mig min krop som er afslappet nu.

Jeg tør igen gå med mine hunde og hvis jeg er udtryk med at der kommer nogen mod mig skifter jeg bare fortov.

Jeg er så begyndt i fitness 3 gange om ugen og i dag snakke jeg med en fremmed mand uden at gå i panik over at han talte til mig.

Jeg er blevet mere den, jeg var før det hele skete, og jeg griner og smiler igen 
Min familie og venner samt psykolog siger også til mig at der er sket en kæmp forskel på før jeg var på kursus og til efter jeres kursus.

Ikke nok med at jeg nu føler jeg kan forsvare mig selv, så begynder jeg også at blive mig selv igen, og ikke en meget skræmt pige som græder hele tiden. I stedet for at gå med blikket i jorden har jeg løftet pande og smil på læben.

Jeres kursus har givet mig så meget mere end jeg kunne have håber på. Og det vil jeg gerne sige jer tak for. Så 1000 tak for kursuset der har give mig en chance for at forsvare mig men også har gjort det lettere at være mig igen.

Jeg arbejder som kvindelig betjent i Københavns Politi, og har været betjent i nu 6 år. Min baggrund før politiet er blandt andet en karriere på Det Danske Karatelandshold. Jeg har trænet karate i 28 år og har ligeledes bokset i 5 år med flere kampe i ringen. Dog har jeg aldrig trænet kampsport med formålet ”selvforsvar”. Men mere fordi jeg fandt træningen sund for krop og sjæl. Jeg kom i god form og selvfølgelig konkurrenceelementet, ”sportkarate”. Jeg blev introduceret for SPEAR systemet under en specialuddannelse i politiet. Jeg fandt det hurtigt yderst interessant, idet det er et meget simpelt system som tager udgangspunkt i egne reaktionsmønstre. Dermed er det forholdsvis nemt at lære og meget brugbart, som selvforsvar, efter kun få træninger. Jeg elsker at undervise og befinder mig godt med at klæde folk på, som ønsker at kunne forsvare sig selv. For mig er selvforsvar lige så meget ideen om, IKKE at ende i en situation, hvor man ender i håndgemæng med en gerningsmand. Dette tager SPEAR systemet også højde for, hvorfor jeg finder det yderst effektivt.

Jeg har i dag benyttet mig af de værktøjer, jeg lærte hos Tryghedskurser. En fremmed mand bragede ind ad vores hoveddør og begyndte at fable om, at der var nogen efter ham, og at de ville ham til livs. Jeg benyttede mig af de værktøjer til at nedtrappe situationen, gelejde hr. Uvelkommen ud af huset og ud i haven og ringe til Politiet. Han forsvandt før samtalen var omme. Med andre ord, jeg løste situationen i ro og mag uden at gøre børnene bange.

Jeg har fået større fokus på min egen sikkerhed

Jeg blev uddannet i SPEAR i 2017. Jeg blev til at starte med overrasket over, hvad SPEAR egentligt indeholder. Jeg havde forventet at skulle lære den ”klassiske” form for magtanvendelse, men SPEAR handler reelt om, at man reagerer med det man har, uden at fryse i situationen.

Lært at fornemme og forudse deres næste træk
Efter at være blevet uddannet i SPEAR, er jeg særligt i tjenesten blevet mere opmærksom på folks adfærd. Jeg forsøger at fornemme og forudse deres næste træk, hvormed jeg bedre kan beskytte mig selv og mine kollegaer. Alternativt er jeg klar til at sætte ind med den såkaldte ”SPEAR-taktik”. Endvidere er jeg begyndt at benytte mig af de fysiske omgivelser i højere grad med større fokus på min egen sikkerhed; både som privatperson, men også professionelt. Jeg overvejer f.eks., hvor jeg er placeret i et rum, og hvordan jeg kan komme væk derfra, hvis jeg bliver angrebet. Jeg overvejer ligeledes, om der er genstande i rummet, jeg kan bruge som forsvarsredskaber eller genstande, der kan skabe afstand til en evt. modstander.

Balance mellem teori og praktik
Peter er en dygtig og kompetent underviser med en god balance mellem teori og praktik. Han forklarer og viser en, hvilke redskaber man kan bruge og formår at gøre undervisningen aktuel, samtidig med at den er interessant og brugbar. Jeg kan absolut anbefale Peters undervisning – både for personer med og uden tidligere kendskab til magtanvendelse.

Efter et kursus hos Peter, føler jeg mig rigtig godt klædt på til at tackle ubehagelige situationer i fremtiden. Jeg føler at jeg har fået en forståelse for hvordan man kan opføre sig, både ved optakt til et overfald og måder at undgå “bad guy” fysisk. Det var rigtig fedt at lære SPEAR systemet, og inkorporere det i sine reflekser! Underviseren, Peter, var rigtig dygtig til at forklare alle delene af systemet. Udover tydeligvis at være meget kompetent indenfor sit fag, var han meget sympatisk, og sørgede for at man følte sig tryg ved læringen. Det var rigtig rart for mig og andre, især hvis man har været udenfor nogle ubehagelige episoder førhen.

Jeg har som politibetjent været på flere SPEAR-kurser hos Peter, og det har været en sand fornøjelse hver gang!

Jeg bruger jævnligt SPEAR-teknikkerne i min hverdag som betjent, når jeg tager kontakt til personer, der udviser aggressiv adfærd. Det har gjort, at jeg føler mig langt mere sikker på mit job, fordi jeg ser forvarslerne og dermed reagere hurtigere, så jeg kan afværge udfald og angreb.

Som instruktør er Peter altid meget inspirerende og motiverende, og han formår at undervise på et niveau så alle kan være med. Derudover har Peter en bred erfaring, der gør, at han kan hjælpe alle uanset, hvilken baggrund de kommer med.

En meget varm anbefaling herfra.

Tak for et super godt kursus med god sparring og scenario baseret træning af teknikker.
Vi kan varmt anbefale Peter og SPEAR systemet til sikkerhedspersonale.

Jeg har været så heldig at have fulgt Peters og Tryghedskursers selvforsvarskurser nogle gange. Selvom det var særligt tilpassede kurser, som jeg har modtaget som politibetjent, så har jeg personligt fået meget ud af kurserne. Teknikkerne er simple og virksomme. Det føles meget naturligt og er let at lære. Læringen har været med til at gøre mig mere sikker og tryg, når jeg færdes i byen. Både når jeg er på arbejde, og når jeg har fri. Peters undervisning er motiverende og rolig. Man bliver stille og roligt ført ind i teknikkerne og får senere lov til at prøve, hvordan de virker. En del af undervisningen handler også om, hvordan man opfanger tegn på et muligt angreb, og hvad man kan gøre på et tidligt tidspunkt for at undgå angrebet. Jeg vil på det varmeste anbefale Tryghedskurser, som jeg mener, er de eneste i Danmark med disse unikke kurser.

Det er med stor interesse, at jeg har gennemset alle dine videoer om SPEAR systemet.

Du forklarer det på en særdeles god og forståelig måde. Og så er det skønt at se et selvforsvarskursus holdt på et stille og roligt niveau – uden at ty til dramatiske effekter. Tak for det!

Og så er du jo en vidende mand inden for SPEAR systemet.

Jeg er politibetjent og arbejder til dagligt i en operativ afdeling. Jeg er blevet undervist i SPEAR under en specialuddannelse i politiet. Mit kendskab til SPEAR har hjulpet til, at jeg føler mig mere afslappet og givet mig et større overskud i tilspidsede situationer. Det har gjort mig bevidst om, at jeg med få midler, kan yde en kvalificeret modstand imod en aggressiv person.

Peter Palmgren er troværdig i hans undervisning og det skinner igennem, at han har et meget højt niveau indenfor SPEAR.”.

Kurset gav mig et indblik i, at man kan forsvare sig selv på en måde, som ser rigtigt ud i øjnene på dem, som kigger på. Der ingen tvivl om, at dette helt sikkert kan brugers til noget i det virkelige liv.  Jeg fik rigtigt meget ud af det personligt.

Super godt og effektivt kursus. Jeg føler mig mere sikker efter at have deltaget, og jeg føler, at de redskaber, vi lærte, har gjort en betydningsfuld forskel i forhold til mig sikkerhed. Peter er en super god instruktør, som er enormt god til at formidle, og han havde mange lærerige råd, som jeg tager med derfra. Han er nærværende og sikrer sig, at øvelserne bliver udført korrekt, så man er sikker på at lære de rigtige teknikker. Alt i alt er jeg super glad for at have deltaget i kurset, da jeg føler mig mere sikker og nu har brugbare teknikker med i bagegen.

Kurset var meget lærerigt, og man kunne mærke en stor udvikling, da man gik derfra igen. Øvelserne kunne godt være en smule intimiderende og grænseoverskridende til at starte med, men det var klart medvirkende til at kunne bruge diverse metoder og tekniker i praksis ( hvis man skulle være så uheldig at komme ud for det) Peter, som instruerede mig, var god og omhyggelig til at vise os øvelserne, samt fortælle om den bagved liggende teori, der ligger til grund for metoderne. Derudover var det også en stor hjælp, at der var mulighed for at prøve de lærte metoder direkte i praksis, hvor man kunne give sig fuldt ud. Alt i alt en rigtig god og lærerig oplevelse.

Super godt kursus, som var en øjenåbner i forhold til at afmystificere overfald og i forhold til, hvad man selv er i stand til. Peter er en utroligt engageret, velforberedt og dygtig underviser, som gennem de fire timer præsenterede mig for teori og betydningen af ens egen psyke, samt lod mig afprøve de forskellige teknikker på meget realistisk vis. Stor, stor anbefaling af Peter og hans selvforsvarsundervisning. Jeg gik derfra med øget selvtillid og en tro på egne evner.

Vægter du tryghed og trivsel højt på din arbejdsplads, så kan vi på det varmeste anbefale Tryghedskurser. 

Kurset lever absolut op til sit navn. Vores personale blev introduceres for mentale, verbale og fysiske færdigheder. Færdigheder som virker! 

Mange tak for en fantastisk dag – det bliver bestemt på gensyn!  

Rigtig god dag

Med venlig hilsen

Yasin Avci

Forstander

Formatus Opholdssted

”Min kollega og jeg havde brug for undervisning i skånsomme magtanvendelsesteknikker og tog derfor kontakt til Peter. Vi fik hurtigt lavet en kalenderaftale og på selve kurset gik vi sammen med Peter i dybden med de teknikker, som vi fandt relevante til vores arbejdsplads. Undervisningen var dejligt uformel, men alligevel tilpas struktureret til at vi gik derfra med en helt anden følelse af sikkerhed og ro, end vi mødte ind med. Teknikkerne blev gennemgået i et godt tempo, med lige dele teoretisk intro og tid til afprøvning, med både lav og højere intensitet. Samtidig blev der under alvoren både grint og hygget, hvilket var medvirkende til den behagelige atmosfære, som vi oplevede i det store øvelokale. Vi anbefaler derfor kurset til enhver som måtte opleve fysiske konflikter i hverdagen, uden nødvendigvis at føle sig trygge og sikre deri.”

Kundereferencer

Tryghedskurser har gennem flere år udbudt erhvervskurser til private virksomheder såvel som offentlige instanser.

Vi har bl.a. afholdt kurser for/med deltagere fra:

 • Behave Green.
 • Herlev Kommune, socialpsykiatriske tilbud
 • Bostedet-Viljen
 • Hillerød Kommune, Skole, bevægelse og forebyggelse
 • Specialcenter Syddanmark, afd. Østruplund
 • Helsingør kommune – Jobcenter Unge Team
 • Fonden Spangen
 • Frederiksberg kommune – Bostedet Lioba
 • Frederiksberg kommune – LSV
 • Frederiksberg kommune – Soltop
 • Bostedet Gl. Skole Røllum
 • Formatus opholdssted
 • Bostedet Kobbelgården 3, Fredericia Kommune
 • Helsingør kommune Center for social indsats.
 • Døgninstitutionen Fensmarksgade Kbh. kommune
 • Køge Kommunes Rådhusbetjente
 • KP vagt
 • Rødovre Centrum
 • Vagtteam.dk
 • SCS Security
 • LF vagt
 • SKR-Consult
 • CPH
 • Bostedet No-name
 • Bostedet Langholt
 • Fonden Pamhulebo
 • Altiden
 • Henriks vagtservice
 • Nordic Security Service
 • BN Vagt
 • Midt og Vestsjællands Politikreds
 • Greve kommune
 • Sorø kommune – Center for handicap og psykiatri
 • Københavns Politi – specialudddannelser
 • Retten i Kolding – fogeder og sikkerhedspersonale
 • Fredensborg Kokkedal Kommune – rådhusbetjente
 • Roskilde Kommune – Fysioterapeuter
 • SUF  – Den Sociale Udviklingsfond
 • Greve Håndboldklub

Dertil har vi gennem årene haft over 900 kursister på vores hold  med jobs indenfor bl.a.  administrativt personale, folk med borgerkontakt – såsom sygeplejesker, bostedspersonale, behandlingssteder, kommunalt personale osv. Vi har også undervist folk, som arbejder med sikkerhed, vagt og magtudøvelse, samt en lang række mennesker, som blot ønsker at være mere sikre i deres hverdag og job.

Brug for mere viden om vores kurser?

Klik her og læs mere om alle de spørgsmål og svar som vores tidligere kursister har spurgt ind til, eller læs mere om hvad SPEAR teknikken er, og hvor meget du eller dine ansatte kan lære på bare 4-6 timer.

Læs om vores erhvervspakker her.

Alternativt, kan du kigge på vores youtube kanal. 

Har du et spørgsmål?

© Copyright - Tryghedskurser.dk | Webdesign by Palmgren Marketing